TOIT JA JOOK
AMPS
Focaccia rosmariini ja seemnetega (L)
Kanamaksapatee profitrool (L)
õunastroobi ja parmesaniga
Anšoovised (G, L)
kapparite ja sidruniga
Oliivid (V)
VÄIKE
Krõbe feta ja kõrvits (T)
marineeritud viinamarjade ja röstitud kõrvitsaseemnetega
* Saadaval ka veganversioon
Soolatud Pähkla forellifilee (G, L)
misokastme, marineeritud sinepiseemnete, rohelise sibula ja estragoniõliga
Vitello tonnato (G)
tuunikalakastme, kapparite, parmesani ja Bostoni salatiga
Praetud kammkarbid (G, L)
murulauguse sidruni-võikastme, õuna ja endiiviga
TAIM
Küüslauguconfit risoto (V, G, L)
marineeritud mustjuurega
MERI
Lore selge kalasupp (G, L)
köögiviljade ja spinatiga
Hiidlestafilee (G, L)
kartulivahu, roheliste herneste ja fermenteeritud sõstardega
LIHA
Pardikoiva confit risoto (G, L)
salvei ja parmesaniga
Iberico seakael
polenta ja vürtsika tomati-nduja letšoga
Röstitud veisesisefilee (L)
juursellerikreemi, kukeseente, marineeritud juurselleri ja trühvli-portveini kastmega
LISAND
Aiaroheline majakastmega (V)
Bataadifriikad | kartulifriikad (V)
DESSERT
Šokolaaditart (V, L)
mündikreemi, värskete marjade ja põldmarja kastmega
Panna cotta (L)
passionikastme ja vahvlipuruga
Pistaatsia kook (T)
mascarpone kreemi ja vaarikatega
Kolotsi talu 3 juustu valik
kodumaine mesi ja köömne-juustuküpsis