TOIT JA JOOK
AMPS
Focaccia rosmariini ja seemnetega (L)
Anšoovised (G, L)
kapparite ja sidruniga
Oliivid (V)
VÄIKE
Röstitud spargel (T, G)
trühvli-või kastme, marineeritud punase sibula ja Kolotsi talu trühvlijuustuga
* Saadaval ka veganversioon
Burrata (T, G)
vinnutatud tomatite, basiiliku ja seedermänniseemnetega
Praetud kalmaarikombits (G, L)
paprikakreemi, rohelise oliivi-röstpaprikasalati ja basiilikuga
Liivimaa lihaveise tartar (G, L)
seesamiseemne kreemi, metspähklite, maapirni ja aasiapärase kastmega
TAIM
Karulaugurisoto (T, G)
hapendatud suvikõrvitsa ja marineeritud karulaugu kapparitega
* Saadaval ka veganversioon
MERI
Lore selge kalasupp (G, L)
köögiviljade ja spinatiga
Ahjus küpsetatud Pähkla forell (G, L)
homaari hollandaise’i, ahjuporru, marineeritud kartuli ja punase endiivi salatiga
LIHA
Röstitud pardifilee (G, L)
bataadipüree, bimi, marineeritud sinepiseemnete ja rohelise pipra kastmega
Röstitud veisesisefilee (G, L)
röstitud kapsa, küüslaugukreemi, marineeritud punase sibula ja Dijoni sinepi kastmega
LISAND
Aiaroheline majakastmega (V)
Bataadifriikad | kartulifriikad (V)
DESSERT
Šokolaaditart (V, L)
mündikreemi, värskete marjade ja põldmarja kastmega
Panna cotta (L)
passionikastme ja vahvlipuruga
Pistaatsia kook (T)
mascarpone kreemi ja vaarikatega
Kolotsi talu 3 juustu valik
kodumaine mesi ja köömne-juustuküpsis